Primavera vaca

 

Des dels inicis, Projecte Vaca ha utilitzat la lectura dramatitzada com una eina creativa de difusió de les obres dramàtiques que conformen la VACATECA (Biblioteca de l’Associació on s’han recopilat tots els títols d’autores de què disposem). Aquestes lectures han conformat cicles com ‘VACA PROPOSA’ i ‘AUTORES A ESCENA’, realitzades amb el suport de SGAE. Altres lectures han estat programades en les diferents edicions de la nostra mostra actual, NOVEMBRE VACA.

Ara, per tal de continuar aquesta tasca de visibilitat, dinamització i intervenció de la dona creadora en les arts escèniques de Catalunya, hem creat el punt de trobada PRIMAVERA VACA, Cicle de lectures dramatitzades d’autores contemporànies. Amb aquesta iniciativa, que ja es va realitzar amb èxit els darrers (2010-2012), pretenem una regularitat anual, a banda de continuar establint vincles creatius entre les sòcies, pretenem instaurar en el panorama dramàtic de la ciutat un punt de trobada amb l’autoria teatral de dones per donar a conèixer la seva escriptura.

La convocatòria per a participar es fa durant el primer trimestre de l’any.

Primavera Vaca 2014

Primavera Vaca 2014 promou la dramatúrgia femenina amb un cicle de lectures dramatitzades, formació i debat.

 

L'Associació de Creadores Escèniques Projecte Vaca i la Fundació SGAE organitzen, aquest maig i juny, el V Cicle de Lectures Dramatitzades PRIMAVERA VACA. La convocatòria té per objectiu promoure i donar visibilitat a l’escriptura contemporània feta per dones a través de la lectura dramatitzada com a eina creativa.

 

La celebració del cicle, de caràcter anual, ha permès instaurar en el panorama dramàtic de Barcelona un punt de trobada amb l’autoria teatral de dones a fi de donar-ne a conèixer l’escriptura. Aquest fet dinamitza la tasca de la dona creadora en les arts escèniques de Catalunya i ofereix un aparador estable de noves propostes autorals que poden representar-se en un futur.

 

Enguany, el PROGRAMA constarà d'un cicle de tres lectures dramatitzades (que tindran lloc els dilluns 19 i 26 de maig i 2 de juny), d'una taula rodona sobre autoria de gènere (que se celebrarà el 12 de maig) i del taller d'escriptura dramàtica "Dona-Mite" (del 20 al 29 de maig, amb una representació a públic el 5 de juny).

 

 

PROGRAMA DEL CICLE

Primavera Vaca 2013

Proximàment convocatòria oberta

Primavera Vaca 2012


Descarrega el cartell en pdf
Edicions Anteriors