20a Mostra Novembre Vaca

20a Mostra Novembre Vaca.

Novembre Vaca és el nostre festival anual. Una mostra de diverses activitats i creacions artístiques en diversos espais on poder oferir les propostes sorgides al llarg de l’any. Novembre Vaca aplega actrius, directores, dramaturgues de diferents cultures. Hi formen part, Afrodescendents, Mexicanes, Colombianes, Veneçolanes, Argentines. I entre totes lliguem cultures, extraient parts de cada cultura, de cada sentiment, per elaborar la Mostra Novembre Vaca. Inicialment, la idea de la mostra va sorgir de la necessitat d’un espai d’exhibició per a les creacions fetes per dones. És una activitat que mobilitza a tota l’associació i que ha permès a les sòcies posar en escena molts projectes que després s’han pogut desenvolupar, perfeccionar i programar en altres espais.

Enguany, la associació de creadores escèniques Projecte Vaca, celebrem la vigèsima edició del  festival Novembre Vaca, cita anual amb el públic de la ciutat.

Aquesta edició 2019 coincideix amb els 30 anys de la caiguda del mur de Berlin i hem triat aquest tema com a fil conductor de les nostres propostes artístiques i apostant clarament per la interculturalitat com a forma de trencar murs.

Quans murs ens separen encara?

Murs de pedra, d’intolerancia , d’incomprensió, de masclisme, però sobretot de por

Murs externs i interns.

Pot l'art enderrocar murs?

És per això que pel 2019 volem continuar aprofundint en algunes activitats que han definit la nostra identitat: Per celebrar els 20 anys de la mostra volem recuperar algun muntatge que es va crear específicament  per altres mostres Novembre Vaca i també volem donar veu a les dones migrades que des de fa molts anys formen part de Projecte Vaca i que ens han donat una perspectiva molt diferent a partir de les seves vivències com a migrants i com a dones amb elles presentarem obres que reuneixen la interculturalitat. . I també comptarem amb obres d'actrius migrades que no formen part de Projecte Vaca.