Bonaventura 15 bis, primera lectura del PRIMAVERA VACA 2016

La lectura dramatitzada de Bonaventura 15 bis, de Laura Freijo Justo obre el VI Cicle d'Autoria Femenina Contemporània el proper dilluns 30 de maig a les 19 h a la Sala Mompou de la SGAE de Barcelona (Passeig de Colom, 6). Amb Assumpció Ortet, Margarita Ponce, Toni Mas Parés com a intèrprets, Zoila Herranz a l'espai sonor i música en directe i Anna Aragonés responsable de les llums. Direcció de Laura Freijo.

Dues germanes per part de pare que viuen juntes en un pis de lloguer antic, reben la visita d’un executiu que ve a desnonar-les. La desesperació les portarà a viure una situació sense retorn. Una comèdia dramàtica sobre la gent gran i la crisi de valors.

Català / Castellà.

Entrada lliure. Us hi esperem!

Trailer aquí

(Castellano)

La lectura dramatizada de Bonaventura 15 bis, de Laura Freijo Justo abre el VI Cicle d'Autoria Femenina Contemporània el próximo lunes 30 de mayo a las 19 h. en la Sala Mompou de la SGAE de Barcelona (Passeig de Colom, 6). Con Assumpció Ortet, Margarita Ponce, Toni Mas Parés como intèépretes, Zoila Herranz en el espacio sonoro y música en directo, y Anna Aragonés responsable de les llums. Dirección de Laura Freijo.

Dos hermanas por parte de padre que viven juntas en un piso de alquiler antiguo, reciben la visita de un ejecutivo que viene a deshauciarlas. La desesperación las llevará a vivir una situación sin retorno. Una comedia dramática sobre la gente mayor y la crisis de valores.

Catalán / Castellano.

Entrada libre. ¡Os esperamos!

Trailer aquí