JORNADA INSTANTEATRE -Celebrant Remedios Varo- (7 de novembre)

L’Instanteatre és un Fet Teatral Singular. Es tracta d’una jornada d’experiència creativa que acull a dones procedents de totes les arts escèniques: poesia, moviment, interpretació, música, plàstica, vídeo, etc., que des del mateix matí de l’estrena treballen en la creació d’una sèrie de peces escèniques que s’oferiràn al públic al final de la jornada.

Partint d’un idea genèrica de performance, s’hi juguen factors com l’espai amb la improvisació i el joc interpretatiu i també amb elements inspiradors basats, aquest any, en la figura de Remedios Varo (1908-1963), singular i vital artista plàstica gironina, exiliada a Mèxic. Cada any, l’Instanteatre ret homenatge a una artista, una dona extraordinària que no ha gaudit de prou reconeixement, com a inspiració del treball de la jornada. En anteriors edicions van ser tractades la pintora Maruja Mallo i la literata Ana María Moix.

DATA i LLOC: Dissabte, 7 de novembre a les 19h al Teatre La Bòbila de l’Hospitalet. Plaça de la Bòbila, 1. L’Hospitalet de Llobregat.

Aportació: 5 €

Idioma: Multilingüe.

Coordinació: Teresa Urroz i Marta Momblant.