“La hipoteca de nuestra vida” de Carmen Lloret i Juan Soto

'La hipoteca de nuestra vida', una tragicomèdia sobre les hipoteques, la crisi i les il·lusions que les van precedir.

"Quisimos hacer una obra que no hablase en primera persona del poder político ni el económico, sino ponernos en la piel de aquellas personas que iban a padecerlo."

Així descriuen Juan Soto Viñolo i Carmen Lloret la seva obra "LA HIPOTECA DE NUESTRA VIDA o Sólo un milagro" editada a ÑAQUE.

Fa més de cinc anys, abans que la crisi econòmica piqués a les nostres portes, Juan Soto Viñolo i Carmen Lloret es van aventurar a escriure un text teatral sobre una Espanya en la qual no hi havia més que traves per als joves que intentaven emancipar-se. Avui dia som conscients que el que explica La hipoteca de nuestra vida es correspon perfectament amb la realitat que vivim.

Aquesta és la història d'uns joves que es van atrevir a demanar una hipoteca perquè treballaven els dos, eren joves i estaven enamorats. “Per fi sols!”, exclama Óscar en creuar el llindar de la seva casa amb Cristina en els seus braços la nit de noces. Quant s'equivocava Óscar! Pel seu pis apareixeran, de sobte i sense avisar, els personatges més diversos: un bomber, una sogra telenovelesca, un striper, un capellà famèlic, un Pare Noel quiromàntic, fins a un cobrador del frac que ha de perseguir-se a si mateix!

La hipoteca de nuestra vida, aquesta tragicomèdia escrita a quatre mans s'insereix en la línia més actual del nostre teatre social. I així, sent el deure la comèdia corregir als homes divertint-los, la història d'aquesta parella es llança a l'espectador per fer-li reflexionar sobre la seva situació actual i, al mateix temps, fer-li passar un molt bona estona.

La hipoteca de nuestra vida es pot adquirir a internet a través del següent enllaç per només 10 euros + despeses d'enviament:

cliqueu aquí

0 Comments

Be the first to post a comment.