La pèrdua, segona lectura del Primavera VACA 2016

La pèrdua, de Marta Momblant Ribas serà la segona lectura dramatitzada del VI Cicle d'Autoria Femenina Contemporània PRIMAVERA VACA. Dirigida per la pròpia Marta Momblant i interpretada per Teresa Urroz, Ariadna De Guzmán, Gemma Julià i Carla Carissimi, l'obra, en paraules de l'autora, és un divertiment claustrofòbic de pèrdues i troballes amb final natural.

En clau de teatre de l'absurd, La pèrdua és la història d'una àvia, una mare i una filla que s'han vist obligades a deixar les seves respectives llars per a viure totes plegades en un únic espai vital. Ara tot l'embalum de cada una d'elles es troba barrejat i caòticament amuntegat en un nou habitacle molt més petit i aliè. El detonant del conflicte que dominarà al llarg de la peça és una pèrdua -una broma!-i a través de la cerca desesperant d'aquest objecte perdut, altres pèrdues aniran sorgint, desencadenant una continua explosió d'emocions.

Dilluns 6 de juny a les 19 h a la Sala Mompou de la SGAE de Catalunya (Passeig de Colom, 6).

En català.

Entrada lliure limitada a l'aforament de la sala.

(Castellano)

La pèrdua (La pérdida), de Marta Momblant Ribas será la segunda lectura dramatizada del  VI Cicle d'Autoria Femenina Contemporània PRIMAVERA VACA. Dirigida por la propia Marta Momblant e interpretada por Teresa UrrozAriadna De GuzmánGemma Julià y Carla Carissimi, la obra, en palabras de la autora, es un divertimento claustrofóbico de pérdidas y hallazgos con final natural.

En clave de teatro del absurdo, La pèrdua es la historia de una abuela, una madre y una hija que se han visto obligadas a dejar sus respectivos hogares para vivir todas juntas en un único espacio vital. Ahora todos sus trastos están mezclados y caóticamente amontonados en un nuevo habitáculo mucho más pequeño y ajeno. El detonante del conflicto que dominará a lo largo de la pieza es la pérdida -¡una broma!- y a través de la búsqueda desesperante de este objeto perdido, otras pérdidas irán surgiendo, desencadenando una continua explosión de emociones.

Lunes 6 de junio a las 19 h. en la Sala Mompou de la SGAE de Catalunya (Passeig de Colom, 6).

En catalán.

Entrada libre limitada al aforo de la sala.