La sòcia Marta Momblant al 16è Seminari d’escriptura dramàtica i dramatúrgia escènica de l’Aula de Teatre de Lleida

La dramaturga i directora Marta Momblant, sòcia de PROJECTE VACA participà al 16é Seminari d'escriptura dramàtica i dramatúrgia escènica: Processos de Creació a l' Aula de Teatre de Lleida el dia 23 de febrer de 2016. Universitat de Lleida.

La seva intervenció tractà principalment dels seus treballs: Dramatúrgies per a Noves Escenes: Amb Ulls Propis (publicada Episquenion) i Resposta a Cartes Impertinents -divertiment autocrític de realitats femenines- (Arola Editors)

El contingut de la ponència va girar entorn al seu recorregut, el seu viatge de com ha arribat a l'ens dramàtic-escènic que és ara. Parlà de recerca i d'indicis de troballes. Recordà dins de la seva presentació la seva experiència a Londres: el surrealisme de Lorca; Escola Jackes Lecoq; Treball de Text Escola Britànica; Òpera. Del perquè de les dues obres escollides com a eix, Amb ulls propis i Resposta a cartes impertinents. Tant en contingut com en forma escènica, dins del seu camí cap a una nova escena.

També explicà la seva tasca artística dins del si de la nostra associació. Centrada sobretot en tres eixos: INSTANTEATRE. Un fet Teatral Singular, una lloança al procés creatiu. Posada en pràctica en col·lectivitat de Paraula en Acció. L'espectacle que dirigí dins de la Mostra NOVEMBRE VACA 2014, El Contraverí, de Rosa Victòria Gras i de l'espectacle Resposta a Cartes Impertinents amb direcció Ariadna Martí i equip integrat per actrius del col·lectiu com són Teresa Urroz, Cristina Serrat, Ariadna de Guzmán, Assumpció Ortet i Esmeralda Elizalde.

Marta Momblant és sòcia de Projecte VACA des de l'any 2014.