‘MENO ES MÁS’, DE MERCÈ ESPELLETA AL MAIG ALS MICROTEATRES DE BARCELONA

La peça curta Meno es más, de l'actriu, sòcia i presidenta Mercè Espelleta, estarà programada durant el mes de maig als Microteatres de Barcelona. Meno es más és una comèdia que gira entorn a l'arribada de la menopausa i els seus efectes en qualsevol dona. La peça va ser escrita, creada i muntada a la primera edició del Laboratori TRANSformer VACA i es va estrenar a la Mostra NOVEMBRE VACA 2013 conjuntament amb d'altres peces resultants del procés. L'obra està interpretada per la pròpia Mercè Espelleta i l'actriu Chuss Leiva, que ara repeteixen experiència. 

La primera edició del Laboratori TRANSformer VACA va ser coordinada per Laura Freijo en el apartat de dramatúrgia, Teresa Urroz i Yanina Marini en el coaching interpretatiu i Ariadna Martí i Isabel Díaz en la direcció.

(Fragment del text)

MARGARITA.- Ahora a lo importante: la sequedad vaginal. Para prevenirla tienes que ponerte alguna crema.

SOLE.- Es que me da no sé qué.

MARGARITA.- (Abre un cajón, saca una caja de colpotrofín) Yo uso ésta, ten pruébala.

SOLE.- Que me da manía ponerme cosas ahí. Y me lío y no sé cómo hacerlo.

MARGARITA.- (Saca el tubo, y va haciendo mientras le explica) Mira: hay que enroscar la cánula, entonces aprietas hasta que hay más o menos una dosis, después introduces la cánula, como si fuera un tampax, aprietas aquí y la crema entra en tu vagina, sacas la cánula y ya está. Es igual que ponerte un tampax.

SOLE.- (Con una sonrisita, coge la caja, saca el prospecto y lee, un poco escéptica) Colpotrofin, indicaciones: Trastornos atróficos de la vulva, del vestíbulo y del anillo vaginal. ¿Oye la vulva son los labios?

La Margarita i la Sole us hi esperen als MICROTEATRES de Barcelona, Bailen 192-194. Del 5 al 29 de maig de 2016.

Dijous passis des de les 21:10 fins les 23:10 hDivendres i dissabtes des de les 22:10 fins les 00:10 h. Diumenges des de les 20:25 fins les 22:25 h.

Text: Mercè Espelleta.

Intèrprets: Mercè Espelleta i Chuss Leiva.

Direcció: Ariadna Martí.

Durada aproximada: 15 '.

Espectacle en castellà. Espectáculo en castellano.

(*) Fotografia de Chus Alavista.