Mostra Novembre VACA 2016, en marxa

Ja fa dies que treballem per encarar una altra Mostra Novembre VACA, concretament la dissetena edició de la nostra cita anual amb els treballs i les propostes que per aquestes dates obren les sòcies de PROJECTE VACA, ja sigui per iniciativa col·lectiva o individual.

El taller-laboratori d'enguany ha començat a principis d'aquest mes d,octubre la seva aventura amb la participació d,una desena d,actrius i creadores, tant sòcies com forànies. Sota el títol de SHAKESPEARE A , es tracta de treballar textos del mestre anglès des d'una òptica femenina. Coordinen i dirigeixen Gemma Julià i Marta Momblant. Podrem veure el resultat d'aquesta interessant travessia el 29 de novembre amb una posada en escena davant de públic.

Que en gaudiu del trajecte, companyes! Molta merda!

Esteu atentes perquè us anirem explicant més detalls del que estem preparant!

shakespeare_girls_3

Ya hace días que trabajamos para encarar otra Mostra Novembre VACA, concretamente la dicisieteava edición de nuestra cita anual con los trabajos y las propuestas que por estas fechas abren las socias de PROJECTE VACA, ya sea por iniciativa colectiva o individual.

El taller-laboratorio de este año ha comenzado a principios de este mes de octubre su aventura con la participación de una decena de actrices y creadoras, tanto socias como foráneas. Bajo el título de SHAKESPEARE A MANO, se trata de trabajar textos del maestro inglés de una óptica femenina. Coordinan y  dirigen Gemma Julià y Marta Momblant. Podremos ver el resultado de esta interesante travesía el 29 de noviembre con una puesta en escena ante público.

¡Que disfrutéis del trayecto, compañeras! ¡Mucha mierda!

¡Estad atentas porque os iremos explicando más detalles de lo que estamos preparando!