Noves propostes escèniques a NOVEMBRE VACA 2016

NOVEMBRE VACA 2016 fa una aposta per experimentar en noves propostes de l’escena contemporània. Totes les activitats de la Mostra d’aquest any volen anar més enllà, tant sigui en el concepte, el plantejament de treball o la posada en escena.

Sorgida d’una proposta formativa en el teatre en col·lectivitat, Shakespeare a mà proposa una mirada en femení del gran clàssic a través de treball d’exploració de les actrius des del seu propi univers sensorial imaginatiu.

Per tal d’endinsar-nos més en el que significa un projecte de teatre en col·lectivitat, i amb visió femenina, tindrem l’aportació en forma de conferència, de la Mercè Saumell Vergés.

El Vakabaret 2016 serà una sorpresa. Diferent d’altres anys, la seva energia s’enfocarà en una visió de la Dona més íntima, explorant des de la pròpia essència personal.

I Hotspot. Migraré, migrarás, migrarán, surt d’una investigació prèvia sobre les dones migrants, creant una proposta multinarrativa que els hi donarà veu des de totes les vessants que les afecten (personal, social, cultural i política).

Anirem desgranant, poc a poc, aquest innovador calendari:

14 de novembre TEATRE EN COL·LECTIVITAT I EN FEMENÍ. Conferència. Institut del Teatre. 19 h
18 de novembre VAKABARET. Boca Nord. 21:30 h
23 i 26 de novembre HOTSPOT. MIGRARÉ, MIGRARÁS, MIGRARÁN. CC Albareda. 20 h
29 de novembre SHAKESPEARE A MÀ. Presentació a públic. Casal de Barri Folch i Torres. 20 h

shak-lletresblanques-copia afiche-hotspot-solotitulo-copia _vacabaret-imag-y-vacabaret-copia

Imatge Shakespeare a mà: Silvia de la Rosa.
Imatge Vakabaret: Imma Manresa
Imatge Hotspot. Migraré, migrarás, migrarán: Sebastián Bravo.