Oberta la campanya de micromecenatge VINT ANYS DE PROJECTE VACA: Col·labora-hi!

La nostra associació compleix vint anys i ho celebrem aquest novembre amb un llibre commemoratiu titulat CREADORES ESCÈNIQUES DEL SEGLE XXI- PROJECTE VACA. Escrit per Cristina Serrat i coordinat per Teresa Urroz amb la inestimable ajuda de Rosa Devesa, Chus Gómez i Imma Manresa (documentació gràfica). És per això que hem engegat una CAMPANYA DE MICROMECENATGE que també servirà per donar visibilitat a la resta d’actes que se celebraran aquest novembre: una exposició retrospectiva que passarà per Ca la Dona i romandrà fins al febrer a l'Institut del Teatre i una festa molt i molt especial en la que desitgem que moltes de nosaltres ens retrobem i ballem i cantem fins que el cos ens aguanti.

Us volem demanar tota la col·laboració possible, tant si podeu fer-la econòmicament com si podeu també fer-ne difusió als vostres contactes o a través de les vostres xarxes socials.

Aquí us deixem l'enllaç a la pàgina de VERKAMI:
http://vkm.is/projectevaca20anys

Gràcies i a celebrar!

(CASTELLANO)

Nuestra asociación cumple veinte años y lo celebramos este noviembre con un libro conmemorativo titulado CREADORES ESCÈNIQUES DEL SEGLE XXI- PROJECTE VACA escrito por Cristina Serrat y coordinado por Teresa Urroz con la inestimable ayuda de Rosa Devesa, Chus Gómez e Imma Manresa (documentación gráfica). Es por eso que hemos puesto en marcha una CAMPAÑA DE MICROCENAZGO que también servirá para dar visibilidad al resto de actos que se celebrarán este noviembre: una exposición retrospectiva que pasará por Ca la Dona y se mantendrá hasta febrero en el Institut del Teatre y una fiesta muy especial en la que deseamos reencontrarnos, bailar y cantar hasta que el cuerpo aguante.

Os queremos pedir toda la colaboración posible, tanto si podéis hacerla económicamente como si también podéis hacer difusión entre vuestros contactos o a través de vuestras redes sociales.

Aquí os dejamos el enlace a la página de VERKAMI:
http://vkm.is/projectevaca20años