COM PARLAR EN PÚBLIC

De Març  a Juny

Divendres 15 març, 19 abril, 24 maig i 14 juny

Horari: 17h a 20h
Lloc: Ca la Dona, c/ Ripoll, 25

PÚBLIC A QUI VA DIRIGIT

Aquest curs va dirigit a totes aquelles dones que, per motius professionals o personals, senten la necessitat de millorar la manera com es comuniquen.

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

Com evitar els nervis que ens bloquegen?
La veu tremolosa que fa que no se’ns entengui? Els gestos repetitius que distreuen l’atenció dels que ens escolten?
Com motivar i implicar les persones que ens escolten d’una manera active i dinàmica?
Per què es produeixen els malentesos, com detectar-los i evitar-los?

 

El curs serà imminentment pràctic.

D’una banda explorarem, sempre des del joc, una selecció de tècniques (disciplines provinents de la formació de l’actor) per millorar l’ús del cos i de la veu. D’aquesta manera cada alumne descobrirà I aprendrà a modificar aquelles maneres de fer que no afavoreixen la seva comunicació amb els altres i desenvoluparà el seu potencial expressiu i creatiu.

D’altra banda, aquestes tècniques es posaran a la pràctica en diferents situacions segons els interessos de les participants (des d’una ponència professional, una celebració familiar o d’amics, una reunió de veïns o feina, una conversa informal, un debat, una entrevista... etc.)

Com a resultat les participants seran més conscients de com s’expressen verbalment i amb el seu cos, tindran més confiança i aprendran recursos per treure més profit de tot el seu potencial.

 

GEMMA JULIÀ

Llicenciada en interpretació a l'Intitut del Teatre de Barcelona i en Psicologia a l'Universitat Autònoma de Barcelona. Complementa la seva formació a diverses escoles de Nova York durant

tres anys. En la seva trajectòria professional combina les feines com actriu amb la pedagogia teatral, la direcció de tallers de teatre i la formació en diferents àmbits (Escoles d'Arts Escèniques, Centres Cívics, empreses...etc.).

0 Comments

Be the first to post a comment.