PROJECTE VACA participa de la nova etapa de CA LA DONA a Ripoll 25

merce_ca_ladona

Dissabte 16 d'abril al matí ens hem reunit representants de tots els grups vinculats a CA LA DONA per mirar de posar fil a l,agulla sobre el nostre present i, sobre tot, el futur. Es tracta de mirar de gestionar de la millor manera els nous espais de l'edifici de Ripoll 25 de Barcelona, que s'inauguren el 24 de juny i, alhora, obrir la casa als grups feministes de la ciutat.

Trobar-nos, escoltar-nos, mirar-nos als ulls, coneixe,ns i reconeixe,ns ha sigut inspirador. La satisfacció ha estat un sentiment generalitzat un cop finalitzat l,encontre. Gràcies abundants a la Mercè i a la Carla que han sabut facilitar i dinamitzar amb destresa la sessió. Queda molt per fer, però hi ha ganes, talent, comprensió i capacitat de treball. Seguim.

caladona_2

En la mañana de ayer sábado 16 de abril, nos reunimos representantes de todos los grupos vinculados a CA LA DONA para poner hilo a la aguja sobre nuestro presente, y sobre todo, nuestro futuro. Se trata de encontrar la mejor manera de gestionar los nuevos espacios que se inauguran el 24 de junio en el edificido de Ripoll 25 y, al mismo tiempo, abrir la casa a los grupos feministas de la ciudad.

Encontrarnos, escucharnos, mirarnos a los ojos, conocernos y reconocernos ha sido inspirador. La satisfacción ha sido un sentimiento generalizado una vez acabado el encuentro. Gracias en abundancia a Mercè y Carla que han sabido facilitar y dinamizar con destreza la sesión. Queda mucho por hacer, pero hay ganas, talento, comprensión y capacidad de trabajo. Seguimos.

caladonacelebracio

(*) Imatges Laura Freijo Justo