Refugi a les Rocoses al Versus Teatre

Del 13 de febrer al 30 de març al Versus Teatre

Refugi a les Rocoses és una comèdia tosca que narra les desventures de tres amigues durant un cap de setmana delirant a un refugi a les muntanyes Rocoses.

 El que comença com una celebració d'aniversari pròpia d'una sitcom s'acaba convertint en un thriller esperpèntic de trets psicològics que transita pel gènere fantàstic sense deixar de banda les personalitats absolutament reconeixibles d'aquestes tres dones que afronten els quaranta amb més dubtes que respostes, amb més misèria personal que glòria.

 Durant aquest cap de setmana esbojarrat, Amy, Diane i Gina, realitzaran un viatge alucinant que les transformarà per sempre.

 Refugi a les Rocoses és un peculiar cant a l'amistat entre unes dones que busquen el secret de la felicitat des de una recerca maldestre, a moments desesperada, a moments plena de tendresa i a moments violenta. Una recerca que a la fi, després de malsons, rebuig, sang vessada, disputes i reconciliacions les conduirà a un nou estat en sintonia amb allò que sempre han volgut ésser però mai s'han atrevit a reclamar.

Humor, intriga i amor incondicional per a una comèdia bruta plena de moments sorprenents, impossibles i absolutament hilarants.

Sinopsi

Tres amigues celebren el 40 aniversari d'una d'elles a un refugi a les Rocoses. En arribar al refugi es queden incomunicades pel temporal de neu i vent. A sobre, el Carnisser de les Olimpíades, el psicòpata que setja el país esquarterant i violant dones, amenaça la seva trencadissa estabilitat.

L'equip rocosero

Autoria i direcció: Laura Freijo

 Interpretació: Gemma Deusedas, Cristina Gámiz Caurin, Àngels Sánchez i Sergi Cervera

 Ajudantia de direcció: Maria Aragó

 2a ajudantia de direcció i producció: Elisa Lein

 Espai escènic: Anaïs Roca

 Banda sonora: Alejandro Parra

Cançó 'Killing Johnny' interpretada per Namina

Lletres Laura Freijo

 Vestuari i fotografia: Eugenia Gusmerini

 Veu en off: Nuria Abad

 Disseny d'il·luminació i tècnic: Lluís Serra

 Filmmakers, making off i fotografies assajos: Óscar Chocano i Ana Puit

 Fada madrina: Mont Plans

 Produeixen: Anima Tosca / Bohemia's Produccions / LA KORBATA

 Productores executives: Cristina Raventós i Aurélie Raoût

Comunicació i difusió en xarxes socials: 140comunicació

Amb el suport de Teatre Sagarra, Sala PALLARS, Espai Marabal, La Galletería Tastery, Bollo&Butter, Dietrich Cafè i la Revista MAG Les.

Especials agraïments a David Marin, Ana Manzano, José Ramon Barreiro, Albert Tola, Eva Hibernia, Marta Pérez Solé, Eli Iranzo, Eduard Gavidia, Neus Oriol, Tanit Salvador, Carme Poll, Alicia González Laa, Maria Giralt, Adrià Olay, Susanna Barranco, Cristina Polonio, Projecte VACA, Maria Porter, Esther Sabaté, Eduard Gibert, Javier Beltran i les mares que ens van parir.


0 Comments

Be the first to post a comment.