Segona lectura “The Seer” 26 de maig

El dilluns, 26 de maig, a les 19 hores, a la seu de l'SGAE a Barcelona (Passeig Colom,6) tindrà lloc la segona lectura del V Cicle de Lectures Dramatitzades d'Autores Contemporànies PRIMAVERA VACA, organitzat pe l'Associació de Creadores Escèniques Projecte Vaca i la Fundació SGAE. Serà amb l'obra The Seer, una peça de la dramaturga Carmen Lloret, que dirigeix Ariadna Martí, i que neix d'una idea perseguida per una imatge. La idea és alguna cosa tan terrorífica com la usurpació de la llibertat o l'abolició de les pensions. La imatge, una persona gran que entra a casa seva, presa dell pànic, davant de tal idea. El viatge que realitza The Seer, el/la portarà a territoris com la confusió, l'ansietat, la felicitat del somni i el desig, la derrota i, finalment, a l'heroïcitat. I ho farà transitant per diversos gèneres com el terror, el musical i el neorealisme.

Carmen Lloret

Nascuda a Barcelona, és llicenciada en filosofia per la Universitat de Viena (Àustria). Ha escrit diferents assaigs (Infidelitas, -atis y Capitalismo y democracia. La falta de la libertad hoy en día) i és autora del monòleg tràgic en clau poètica Joana Niemand, de diversos entremesos que s'endinsen en el tema de la crisi com Martes y 13 y Pájaro de mal agüero, així com de les peces breus Esencia Española i Pero, ¿quién es Maruja Mallo?, estrenades en la mostra Novembre Vaca 2013. Recentment ha escrit dins del marc de Creador.es -Espai de creació transatlàntic- Encrucijada o La mujer de la ventana oscura. Lloret és coautora de La hipoteca de nuestra vida o Sólo un milagro, escrita en col·laboració amb l'escriptor i periodista juan Soto Viñolo. Des del 2013 és membre actiu de l'associació de creadores escèniques PROJECTE VACA i col·labora en diversos mitjans de premsa escrita. És cofundadora i redactora de la web cultural lazancadilla.com

Fitxa de lectura

Activitat:          Lectura dramatitzada THE SEER, de Carmen Lloret. Un cop feta la lectura, hi haurà un col·loqui obert    al  públic amb l'autora, la directora i els/les intèrprets.

Direcció:            Ariadna Martí.

Intèrprets:         Montse Alcoverro, Cecilia Bellorín i Mercè Espetlleta. Imatges: Imma Manresa.

Dia i hora:         Dilluns, 26 de maig, a les 19 hores.

Lloc:                   Seu de l'SGAE a Catalunya (Passeig de Colom, 6, Barcelona). Entrada lliure.

Programa complet PRIMAVERA VACA

0 Comments

Be the first to post a comment.