Shakespeare a mà s’obre al públic

Novembre VACA 2016 finalitza la seva programació amb la presentació a públic del treball desenvolupat a SHAKESPEARE A MÀ, una experiència de teatre en col·lectivitat, en femení. A partir de la formació en el treball de text de la Paraula en Acció, la creació d'un univers sensorial imaginatiu fa accessible a les intèrprets la projecció dels diàlegs de William Shakesperare, per tal de compartir amb el públic l'estima per la paraula dita.

La proposta escènica (que es presenta a públic) resultant del treball vol capgirar les aparences més recurrents del gran dramaturg elisabetià. L’exploració i la suma del minuciós treball interpretatiu de les actrius, en col·lectivitat, oferiran una mirada en femení sobre els personatges universals d’aquest gran clàssic -prescindint-ne del seu gènere- tot rescatant de la seva ànima bocins de vitralls insospitats, de colors múltiples que ens portaran a una singular percepció de les grans icones teatrals.

Formació conduïda i impartida per: Marta Momblant i Gemma Julià.
Del 7 d'octubre al 29 de novembre.

Shakespeare a mà. Presentació a públic d’una peça col·lectiva
Dimarts, 29 de novembre a les 20 h.
Casal de Barri Folch i Torres.
Carrer de la Reina Amàlia, 31. Barcelona.
Metro línies 2 i 3, Paral·lel.
Entrada lliure.
Idioma: Català.
Imatge: Sílvia de la Rosa.

Coordinació, dramatúrgia i direcció: Marta Momblant i Gemma Julià.
Intèrprets: Núria Badia, Sandra Ballvè, Ángeles Bravo, Sílvia de La Rosa, Ariadna de Guzmán, Diana de Guzmán, Mercè Espelleta, Eva Herrero, Imma Manresa, Eva Poch, Cristina Serrat i Bea Vilaseca.

shakespeare-a-ma
Novembre VACA 2016 finaliza su programación con la presentación en público del trabajo desarrollado en SHAKESPEARE A MÀ, una experiencia de teatro en colectividad, en femenino. A partir de la formación en el trabajo de texto de la Palabra en Acción, la creación de un universo sensorial imaginativo hace accesible a las intérpretes la proyección de los diálogos de William Shakespeare, con el fin de compartir con el público la estima por la palabra dicha.

La propuesta escénica (que se presenta en público) resultante del trabajo quiere dar la vuelta a las apariencias más recurrentes del gran dramaturgo isabelino. La exploración y la suma del minucioso trabajo interpretativo de las actrices, en colectividad, ofrecerán una mirada en femenino sobre los personajes universales de este gran clásico prescindiendo de ella de su género- rescatando de su alma pedazos de vidrieras insospechados, de colores múltiples que nos llevarán a una singular percepción de los grandes iconos teatrales.

Formación conducida e impartida por: Marta Momblant y Gemma Julià.
Del 7 de octubre al 29 de noviembre.

Shakespeare a mà. Presentación en público de una pieza colectiva
Martes, 29 de noviembre a las 20 h.
Casal de Barri Folch i Torres.
Calle de la Reina Amalia, 31. Barcelona.
Metro líneas 2 y 3, Paralelo.
Entrada libre.
Idioma: Catalán.
Imagen: Silvia de la Rosa.

Coordinación, dramaturgia y dirección: Marta Momblant y Gemma Julián.
Intérpretes: Núria Badia, Sandra Ballvè, Ángeles Bravo, Sílvia de La Rosa, Ariadna de Guzmán, Diana de Guzmán, Mercè Espelleta, Eva Herrero, Imma Manresa, Eva Poch, Cristina Serrat y Bea Vilaseca.