Tercera lectura “Èlia amb Rai” 2 de juny

El dilluns, 2 de juny, a les 19 hores, a la seu de l'SGAE a Barcelona (Passeig Colom, 6) tindrà lloc l'última lectura del V Cicle de Lectures Dramatitzades d'Autores Contemporànies PRIMAVERA VACA, Organitzat per l'Associació de Creadores Escèniques Projecte Vaca i la Fundació SGAE.

Serà am l'obra Èlia amb Rai, una peça de la dramaturga Anna Fité, que dirigeix Nathalia Paolini i que narra la història d'Èlia Giralt i Rai Planas, grans amiques de la infància, que actuaven juntes al grup de teatre amateu del barri. totes dues es van prometre que formarien una compnyia teatral i es menjarien el món. Les dues amigues no s'han tornat a veure mai més. Fins avui. LÈlia ha decidit visitar la Rai per demanar-li que es reconciliïn i intentin realitzar juntes aquell somni de joventud. Però, per què precisament ara? Per què després de deu anys de silenci i sense cap mena de contacte?

Anna Fité

Anna Fité es va estrenar com a autora de teatre infantil a La Joventut de la Faràndula, a sabadell, la seva ciutat de naixement. Va formar part de l'equip de guionistes com Barrio Sésamo, Los Lunnis i Leonart, a TVE. La seva trajectòria inclou tota mena de produccions com cantates, contes, espectacles musicals, lletres per a cançons, adaptació d'obres de teatre a la llengua de signes, documentals i sèries per a TV3 (Nissaga de poder, Laberint d'ombres, El cor de la ciutat, Ventdelplà...), reportages d'aventures i guions d'animacions. El 2012 estrena l'espectacle ZoomWatts, conte musical per a emocionautes, creat juntament amb el músic Saki Guilllem i presentat al festival temporada Alta, Festival MiniGrec, festival Acústica de Figueres, entre d'altres. també ha publicat la novel·la Zoomwatts, protagonitzada pels personatges més carismàtics dels contes clàssics.

Fitxa lectura

Activitat:           Lectura dramatitzada Èlia amb Rai, d'Anna Fité. Un cop feta la lectura, hi haurà un col·loqui obert al públic amb l'autora, la directora i els/les intèrprets.

Direcció:           Nathalia Paolini.

Intèrprets:        Assumpció Ortet i Teresa Urroz.

Dia i hora:         Dilluns, 2 de juny, a les 19 hores.

Lloc:                   Seu de l'SGAE a Catalunya (Passeig Colom, 6, Barcelona). Entrada lliure.