TRANSformer VACA 2015: El Camí del colibrí (20-21 de novembre)

Mostra al públic d'un intens treball d'investigació i creació escènica on les participants han experimentat sobre dramatúrgia, interpretació i direcció a l'entorn d'una visió sobre la transformació de la dona en el món present.

TRANSformer VACA 2015 El Camí del colibrí, està enguany inspirat en una llegenda guaraní que explica com un jaguar observa un colibrí, durant un incendi a la selva, transportant i vessant una gota d’aigua des del seu bec cap a les flames. Quan el jaguar li pregunta el motiu, el colibrí li respon: “Bé, jo faig la meva part”. Aquesta proposta s'inicia com a laboratori pedagògic, on es treballa la dramatúrgia grupal actoral durant quatre fases intensives distribuïdes entre juliol i novembre. L'objectiu final del laboratori es obrir el treball resultant d'aquest procés amb la presentació a públic d'una peça escènica, dins de la programació de NOVEMBRE VACA 2015.

 - Què fas colibrí?

- Vaig al llac, prenc aigua amb el pic, i la llenço al foc per apagar l'incendi.

- Ets boig? -somrigué el jaguar.

- Bé, jo faig la meva part.

DATA i LLOC: Divendres, 20 de novembre a les 19:30h i, dissabte, 21 de novembre funció doble a les 17h i a les 19:30h. Sala d'Actes del Centre Cívic Barceloneta. C/ Conreria, 1-9.

Aportació: 5 €

Idioma: Multilingüe.

Coordinadora de creació i dramatúrgia: Laura Freijo.

Coordinadora de coaching actoral i direcció: Yanina Marini.

Intèrprets: Ángeles Bravo, Gemma Castell, Mercè Espelleta, Mónica Ixchel, Chuss Leiva, Mena Santana, Bea Vilaseca i Nadia Zúñiga.

Imatge gràfica: Rafael Arjona.

Tècnica llums i so: Anna Aragonés.